wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Voorzitter nieuws

Geplaatst op 09-08-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Voorzitter

 

 

 

marcbrouwer

 

Het seizoen is in volle gang met vele prachtige vaardagen. Achter de schermen hebben wij als bestuur niet stil gezeten. Zo zijn wij aan de slag gegaan met de vele ideeën die aangedragen zijn tijdens de rondetafelgesprekken. Daarover later in het jaar meer.

  

 Ook organisatorisch in de haven hebben wij geprobeerd vele zaken te stroomlijnen, zoals o.a. het verenigingswerk waar u al enige mails over heeft ontvangen. Middels deze mail wil ik u graag een korte update geven vanaf de bestuurstafel m.b.t. de zaken die nu spelen. 

 

De Havenmeester

havenmeesterOnze havenmeester Douwe Slot heeft besloten de WVA te verlaten en na een welverdiende vakantie op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wij wensen hem heel veel succes en ook langs deze weg willen wij hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Op 20 augustus a.s. gaat hij met vakantie en dit zal tevens zijn laatste werkdag zijn.

Hoewel we zijn besluit respecteren, hebben wij op korte termijn wel wat logistieke uitdagingen.

 

Bij deze roep ik alle leden op, waar mogelijk een steentje bij te dragen. In een toekomstige mail zal Peter van der Mast nog terugkomen op de activiteiten waar ondersteuning gevraagd wordt. Te denken valt bijvoorbeeld aan havenhosten om de continuïteit te waarborgen. Binnenkort hierover meer.

 

Verenigingswerk 
Voor volgend jaar willen wij al in het begin van het jaar een agenda maken waarop iedereen zich dient in te schrijven. Deze aanpassing is nodig om alle werkzaamheden beter te kunnen spreiden over het jaar, en de continuïteit te waarborgen van alle zaken die gedurende het jaar opgepakt moeten worden. 

teams8-handyman4 teams4-gardening teams2-bartender

Op zich verandert er dus niets aan het verenigingswerk, alleen de manier waarop we e.e.a. gaan inplannen zal gestructureerder verlopen dan voorheen. Indien u zich nog voor dit jaar voor een klus wilt inschrijven, dan kan dat via deze link.

 

A10
Zoals u wellicht weet, wordt de snelweg langs de haven in de komende jaren verbreed, waardoor wij genoodzaakt zijn om een aantal plekken in te leveren of elders te realiseren. Wij zijn in overleg met Rijkswaterstaat hoe een en ander vorm te geven. Wij zullen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen.Wifi
Het verzoek voor betere Wifi op de haven blijkt lastiger dan gedacht. Er is geen infrastructuur qua bekabeling en vooralsnog lijkt de enige mogelijkheid om 4G of 5G te laten installeren. Dat heeft behoorlijk wat haken en ogen en zal niet meteen voor een oplossing zorgen. Bas van de Berg inventariseert wat er mogelijk is.

 

Overlast op de Nieuwe Meer
De laatste tijd is er veel overlast van partyboten op de Nieuwe Meer. Er zijn veel klachten van woonbootbewoners gekomen vanwege geluidsoverlast.


Mocht u ook hinder ondervinden? Hier de link om overlast te melden: https://meldingen.amsterdam.nl/incident/beschrijf
Ook op onze WVA-site hebben wij aandacht besteed aan de overlast inclusief achtergronddocumentatie van 'Kerngroep Nieuwe Meer'.

 

Reünie oud-leden
Aanstaande zaterdag om 14:00 uur is er een reünie van oud-leden. Mocht u het glas willen heffen met een oude bekende dan bent u van harte welkom.

wva-party-reunie-verdana

U kunt zich inschrijven voor de reünie via deze link.

 

Tot zover deze korte update. Ik wens u nog een fijne zomer met veel vaarplezier!

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

Hartelijke groet,

Marc Brouwer
Voorzitter WVA 

Was de informatie op deze pagina nuttig?