wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

 

Aanvraag lidmaatschap

 

Watersport Vereniging Amsterdam is een Vereniging die door leden in stand gehouden wordt. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. En altijd op zoek naar leden die wat bijdragen aan onze WVA. Kom jij met (creatieve) ideeën? Kan jij WVA verder helpen en op welke manier?

 

De nadruk ligt bij de WVA op "Vereniging". Dat betekent dat jij ook je bijdrage levert aan onze vereniging. WVA zoekt graag "actieve leden"en geen "ligplaatszoekers". Wij verwachten wel iets van jou als je lid bent: Spreekt dit je aan? Lees dan verder.

 

Wij verwachten twee maal per jaar een werkplichtactiviteit, hiervoor kan je inschrijven op deze site. Wij noemen dat "Verenigingswerk" (en is ook gezellig, leer andere havengenoten kennen) en betreft (met overige leden) een bardienst draaien, steigers schoonspuiten, klussen, grasveld onderhouden etc.

Klik hier voor een lijst met werkzaamheden waarvoor u zich kunt inschrijven !

Geen Verenigingswerk?  Prima, hoe kan jij onze WVA dan verder helpen? Heb je een goed plan, meld het dan ons bestuur (bestuur@wvamsterdam.info).

 

Verder goed om te weten:

  • We hebben momenteel een wachtlijst: Voor schepen tot negen meter is de wachtlijst minimaal één jaar nadat onderstaand formulier administratief correct is verwerkt. Houd rekening met het volgend ballotagegesprek;

  • Op het moment dat je boot bij de WVA ligt, heb jij je jouw boot verzekerd. Die plicht heb je. Je overlegt het bewijs tijdens de ballotage. Je bent minimaal WA-verzekerd, 

  • Ben je op de hoogte van onze (entree)-tarieven? Wil je ook een parkeerplaats en wat wil je in de winter? Wat kost “het Watersportverbond”? Lees deze eerst voordat je inschrijft: https://www.wvamsterdam.info/webtarieven (opent in apart venster).

  • Permanente bewoning op de WVA is niet mogelijk.

 

Ten aanzien van onderstaand inschrijfformulier:

  • Graag geheel invullen, incomplete aanvragen duren langer. Heb je bij Motivatie je motivatie ingevuld (hoe kan jij onze WVA verder helpen)?

  • Graag vermelding van de daadwerkelijke lengte van je boot. D.w.z. lengte over alles (incl. boegspriet, ankers, buitenboordmotor, aanhangend roer etc). Welke lengte moeten we reserveren voor jou? We gaan uit van correcte opgave want als het schip te groot is voor de ligplaats vindt er geen toewijzing plaats..

Als je akkoord bent met deze voorwaarden, neemt de het secretariaat contact met je op voor een ballotagegesprek. Je ontvangt een uitnodiging per email. Daarvoor krijg je ook een link naar de WVA statuten waarmee je akkoord gaat. Serieuze reacties behandelen we heel graag en we zien je aanvraag graag tegemoet.


Tot slot; onze statuten en huishoudelijk regelement:

Wij verzoeken onze (kandidaat) leden kennis te hebben genomen van onze statuten en HH-regelement. Hierin staan belangrijke punten als:

 

4.4.
Ter voorkoming van brand is het verboden in de loods

  1. open vuur te gebruiken, te lassen, te slijpen en te roken;
  2. lichtontvlambare stoffen te bewaren of te gebruiken, ook in de in jachten ingebouwde tanks;
  3. butaan- of propaangastanks, al of niet in een jacht, aanwezig te hebben;
  4. de accu's aangesloten te hebben d.m.v. bijvoorbeeld accuklemmen.

4.5.
Het is verboden de in de loods aanwezige brandslangen te gebruiken, behalve in geval van brand.

 


 

Watersport Verening Amsterdam

Punterspad 15, 1081 KB  Amsterdam

Opgericht op 27 januari 1918

 

AANMELDFORMULIER LIDMAATSCHAP

------------------------------------------------------------

Ondergetekende

verzoekt te worden toegelaten tot het (kandidaat)lidmaatschap van de "Watersport Vereniging Amsterdam".

 

 

Uw bootgegevens

Eventueel bijboot:

Trailer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verzekering

Verzekering is VERPLICHT:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parkeren

Het is mogelijk uw auto te parkeren op het terrein van de WVA in de zomer. In de winter wordt de parkeerplaats gebruikt voor stalling van boten 'op het land'.  Aangezien in geval van nood dan ook hulpdiensten de ruimte moeten hebben, mag er in de winter niet geparkeerd worden op het terrein.

In de zomer werkt toegang tot de haven voor uw auto middels een camera-systeem. Mits uw kenteken bekend is bij de WVA, gaat het toegangshek automatisch open bij het in- en uitrijden. Het is mogelijk meerdere kentekens voor uw auto's op te geven, echter is parkeren met slecht één kenteken per keer mogelijk.

Indien u niet van de parkeerfaciliteit gebruik maakt, kunt u via het loophek naar binnen (met uw fiets) middels een dongel.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw motivatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akkoord en verzenden

Met de inzending van dit formulier verklaart hij/zij akkoord te zijn met de statuten en reglementen van de "Watersport Vereniging Amsterdam" en de door hem/haar aan de Vereniging verschuldigde bedragen op de daarvoor vastgestelde tijdstippen te zullen voldoen.

Voor aspirantleden (< 18 jaar) dient de ouder of voogd hiermede akkoord te gaan en zijn / haar volledige naam te vermelden:

Beveiligingscode Beveiligingscode


 

Was de informatie op deze pagina nuttig?