wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Bokken schilderen, Loes kookt voor leden

Geplaatst op 28-09-2023  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

Wat gebeurt er bij de WVA deze week ...?

 

Bij de WVA draait het nog steeds om het schilderen van bokken. De hele loods staat vol met half afgeschilderde bokken. Wij doen dan ook een oproep aan een ieder om de handen uit de mouwen te steken opdat de klus geklaard wordt.
Ons kandidaat-lid Arne Bos had nog een paar uur te gaan en heeft deze week twee keer vier uur aan de bokken gewerkt; bravo Arne, ga zo door!


Liselotte Martens komt volgende week en neemt haar vader mee; ook fijn zo’n vader die meehelpt.

Hebt u uw 16 uur nog niet gemaakt (of wel) en kunt u nog een paar uur missen voor de WVA, dan helpt u de WVA zeker vooruit.

paintgear

 

U kunt hiervoor elke dag bij de havenmeester terecht ; en op zondag alleen na een gemaakte afspraak. Er is nog tot 16 oktober de tijd; dan start het hellingen en worden de bokken in gebruik genomen. U wilt toch ook dat úw jacht op zo’n fraai geschilderde bok komt te staan?

Onze havenmeester heeft z’n donkere zonnebril al steeds op omdat hij verwacht dat hij het zelf moet gaan doen ... Eerder deze week stond hij ook al zelf graskanten te maaien. Als u het niet voor de WVA doet, doe het dan voor onze havenmeester. Binnenkort is hij al weer één jaar in dienst! Hoera ?!

 

Zonnepanelen

Verder worden aanstaande vrijdag de zonnepanelen geplaatst waar al geruime tijd over gesproken wordt. Daarna zijn wij er nog niet, want dan moeten deze nog aansloten worden maar dan liggen ze al wel vast te glimmen op het dak van de loods. Het dak is speciaal voor dit doel verstevigd. Onze Wim Schouwstra weet daar alles van … Maar dat is al lang weer vergeten en vergeven, nietwaar Wim? 

solarpanel

 

Hellingen

Het hellen van de boten voor de winterberging start op maandag 16 oktober. Voor die week hebben zich al veel leden ( m.n. van het hellingteam) ingeschreven om te helpen. Voor m.n. donderdag 19 en vrijdag 20 oktober kunnen wij nog wel een paar handen gebruiken. De catering is weer in handen van Paul van Leeuwen en Nico Hoger; de heren hebben er zin in.

teams7-crane 2

Vorig weekend hadden wij een aantal ballotagegesprekken met nieuwe kandidaat-leden die zich ook spontaan voor deze exercitie hebben aangemeld; erg leuk. Fijn als ook kandidaat-leden zich betrokken tonen en zich voor de vereniging willen inzetten. Zorg dat u zelf én uw jacht er klaar voor zijn!

Parkeren op de haven
In verband met het hellingen kan er vanaf 16 oktober niet meer op het terrein geparkeerd worden.

 

Loes kookt voor Leden

Wie kent haar niet? onze Loes! Loes van Collem.
Wat zegt u daar? Kent u Loes niet? Dan is hier uw unieke kans om nader kennis te maken met Loes én haar kookkunsten. Henk zegt dat ze erg lekker kan koken, dus daar gaan we vanuit, nietwaar?

loes-kookt

 

Op zaterdag 21 oktober gaat Loes voor alle leden van de WVA koken. Het wordt een Mediterrane maaltijd; lekker, gezond, een vleugje Middellandse zee en met weinig calorieën; waar vindt u dat nog?! 

Als u dit feestmaal niet wilt missen, moet u zich wel even via de website inschrijven en aangeven met hoeveel personen u komt smikkelen. De inschrijving sluit twee dagen vóór de betreffende datum, want Loes moet nog inkopen doen. Klein detail: de kosten zijn slechts 5 Euro per persoon; een habbekrats voor zo’n culinair hoogstandje. De aanvang van de festiviteit is 17.00 uur.

Eet u smakelijk en klik hier voor inschrijving. U vindt de datum ook terug in onze 'agenda op de site' (na inlog voor leden) indien u later wilt inschrijven.

Succes Loes!

 En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?