wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Omslaan in het zwembad & prachtige fotorapportage

Geplaatst op 12-04-2023  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Redactie

 

 

 

Nieuws van onze jeugdleden

Zaterdag 1 april was het weer zover: de eerste zeilles vond traditioneel plaats in het Sloterparkbad. Op deze regenachtige dag zoeken onze jeugdleden Elias en Hugo naar de juiste ingang bij het grote zwembadcomplex. Na wat bellen en vragen vinden ze de ingang die ze moeten hebben om bij het gereserveerde afgesloten gedeelte met de  duiktoren te komen.

omslaan2 2

Bij de duiktoren ontmoeten ze de andere kinderen van zeilvereniging De Koenen. Terwijl de kinderen zich in hun zwemvestjes hijsen, laten de begeleiders twee optimisten binnen door de achterdeur. Het moet een bijzonder beeld zijn geweest: twee echte bootjes in het zwembad; er was ook veel bekijks.


"Het is wel handig voor het zeilen op de Nieuwe Meer maar we kijken vooral uit naar volgend jaar in het zwembad."

 

Na zonder toestemming toch even bovenin in de duiktoren te zijn geweest, begint het evenement. Door echt 'omslaan' met de bootjes leren de kinderen met veel plezier vertrouwd te raken met de situatie van een gekapseisd schuitje. Het programma werd afgesloten met de race: "hoeveel mensen kunnen er in een bootje".

En na nog wat naspetteren (en niet zonder even de duikplanken uit te proberen) verlaten de zeilers het bad en verdwijnen weer in het natte Amsterdam. Wat een bijzondere middag!

omslaan1

Prachtige fotoserie hellen

Alle boten liggen weer in het water, het hellingteam was sneller klaar dan verwacht en heeft een Super(snelle) Job gedaan. Onze 'huisfotograaf' Jaime Rodríguez maakte op de woensdag 5 april een prachtige fotorapportage van het Team in actie. Mooi gedaan Jaime!

De foto's treft u hier aan op de Icloud van Jaime. U kunt de gehele fotoserie hier ook downloaden op groot formaat (voor bijvoorbeeld een achtergrond).

hellencover

fotoserie Jaime Rodríguez 

 

 

 

Omdat Ajax in de finale staat van de KNVB-beker, kijken we in ons Clubhuis zondag 30 april om 18:00 de finale Ajax - PSV na de Pubquiz. pubquiz knvbbeker-small 2

 

30april

 

Alle belangrijke data

  • vrijdag 14 april: Clubhuis Warming Party
  • zaterdag 22 april: Opening Vaarseizoen
  • zondag 30 april: F1, Pubquiz en finale KNVB-beker Ajax- PSV
  • maandag 19 juni ALV (juiste datum)


 

Was de informatie op deze pagina nuttig?