wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

werkzaterdag 25 februari en anti-fouling

Geplaatst op 25-02-2023  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

 

Zaterdag 25 februari, wilgen snoeien

Het was deze zaterdag een afwisselende dag qua weer; zon en hagel wisselden elkaar af. Er hadden zich zes leden plus partners ingeschreven voor de activiteit  “Wilgen Snoeien”.

Onze eigen hovenier GertJan Combee had de wilgen daags ervoor al geknot, zodat het werk bestond uit afvoeren en opruimen. Het was een hele ochtend werk en dankzij deze inzet kunt u vanuit het clubhuis het water weer zien!

wilgen-snoeien

Omdat er na de lunch van patat en kroketten nog tijd over was, hebben onze wilgensnoeiers nog wat meer klussen opgepakt. Zoals de haven opruimen, onkruid wieden en een geul graven voor de blootgelegde kabel op het voorterrein. De dakgoten van het clubhuis zijn ook schoongemaakt.

Willem van der Laan heeft het tegelwerk rondom het nieuw gestorte beton netjes afgemaakt. Kortom een dag van werk met van alles wat!

Bedankt allemaal voor de inzet!

 

Diverse berichten van de Havencommissaris:

 

Anti-fouling 

Als service voor onze leden, hebben wij een kleine voorraad blikken anti-fouling ingekocht. Verkrijgbaar via de havenmeester ad. Eur 35,00 per stuk;  PIN ONLY. Het is Foul Away van Epifanes, rood, inhoud 0,75 liter.

epifanes-foul-away-antifouling

Naam op de boot

Het blijkt dat er op meerdere boten een naam van de boot ontbreekt. Wij roepen de leden die dit aangaat om uw boot vóór de aanvang van het komende seizoen van een naam te voorzien en dit ook aan het Bestuur door te geven via schepencomissaris@wvamsterdam.info

bootnaam

Nieuwe leden 

De navolgende kandidaat-leden zijn recent ingeschreven: 

  • B.  van der Voort, lidnummer 202302, zonder boot
  • B.M.  Beumer, lidnummer 202306, sloep “de Grote Prins“ - 6,46 meter
  • E.E. van Pelt, lidnummer 202305, sloep “Plexat” - 7,5 meter
  • S. Mackintosh, lidnummer 202304, sloep “Popje” - 5,25 meter
  • D.E. Roeck , lidnummer 202303, sloep “The One” - 8,6 meter

 

Zomerberging 2023

Het begint te kriebelen want nog een paar weken dan is het zo ver. Vanaf 5 april gaan de boten te water. Zorg dat u er klaar voor bent! 

 

Loods dicht ná het hellingen 

Na het hellingen – dus in principe in de week vanaf 10 April – moet de loods leeg blijven. In die week zal er nieuwe ledverlichting in de loods geïnstalleerd worden.  Tevens zal de loods dan professioneel geveegd worden.

 

Nieuws vanuit het Jeugdzeilen

Onze jeugdige leden bij de WVA zijn ook zeer actief en hebben deze prachtige flyer ontwikkeld!  Klik hier om deze te downloaden. Daarnaast organiseert WVA Jeugdzeilen een ‘omslaan-training’ in het Sloterparkbad op zaterdag 1 april van 13:30 -16:00.

jeugdzeilen-prtscr

Verdere info van het Jeugdzeilen treft u aan op de WVA Jeugdzeilen pagina.

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!" 

Was de informatie op deze pagina nuttig?