wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Verenigingswerk!

Geplaatst op 09-03-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van het Bestuur

 

 

Vanuit het Bestuur hebben wij het Verenigingswerk van het afgelopen jaar geëvalueerd:

 

Achtergrond

Het idee om de leden te vragen in Teams te werken, was op zich niet slecht omdat je op die manier mensen met gelijke interesses aan elkaar koppelt. Echter het bleek toch dat dit niet helemaal gewerkt heeft. Daarom hebben wij dit seizoen voor een iets andere opzet gekozen. Hierbij benutten wij wel de ervaring die met de Teams is opgedaan en weten wij welke leden gespecialiseerde kennis hebben. Wij gaan dit zeker ook dit jaar benutten!

 

Uitgangspunt

Uitgangspunt van het Verenigingswerk door leden is een inzet van minimaal 16 uur per jaar. Zouden de leden deze inzet niet betonen, dan zullen er werkzaamheden uitbesteed moeten worden waardoor de kosten (lees contributies) verhoogd zullen worden. Dit willen wij niet. Bovendien is het ook leuk om met elkaar bepaalde werkzaamheden te verrichten. Dit geeft input aan de saamhorigheid en verbroedering van een vereniging.

teams8-handyman4

Hoe is nu de nieuwe opzet?

Op de website van de Watersport Vereniging Amsterdam onder 'Mijn WVA' treft u twee links aan (zie het plaatje hieronder). De eerste is 'Verenigingswerk (Beschrijving)' waarin in een beschrijving wordt gegeven van de voorkomende werkzaamheden. Daaronder een link met Verenigingswerk (Agenda & Inschrijving). Als u op deze link klikt, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kunt u op alle mogelijke klussen inschrijven in de 'agenda'.

mijnwva-2

De volgende items zijn beschikbaar met een uitgebreide beschrijving en opgave van inspanning: 

  • Hellingen
  • Schoonmaak
  • Lente schoonmaak
  • Groenonderhoud
  • Havenhost
  • Werkzaterdag
  • (De bardienst moet nog ingevuld worden maar volgt ook nog).

Ongetwijfeld zullen er nog wat schoonheidsfoutjes foutjes en/of bijstellingen komen, maar dit is een ieder geval de lijn die nu is ingezet.

 

Opmerkingen

·    Wilt u weten wie er ook zijn ingeschreven voor een klus? In de activiteitenlijst op het icoon met het poppetje. Dit geeft de deelnemers weer.

·    Wilt u weten hoeveel uur u heeft gewerkt en voor welke klussen u staat opgesteld? Ga dan naar Mijn WVA en kijk onder Mijn Activiteiten

·    Let op: De activiteitenlijst is nooit af! Er komen (vaak) werkzaamheden bij en die zetten we op de site. We zullen ook proberen in de emails hier aandacht aan te besteden.

·    Het is nog niet bekend wanneer er voor barwerkzaamheden kan worden ingeschreven.

 

Het bestuur wenst u veel plezier bij het verenigingswerk voor de WVA! Mogen wij ook nog wat reclame maken? De WVA zoekt (dringend) nog een aantal Havenhosts (nieuwe functie)! 

havenmeester

 

 

Lukt het niet? Hulp nodig?

Het is handig indien u zelf kunt inloggen in Mijn WVA. Bent u het wachtwoord of gebruikersnaam kwijt? Klik dan op de link onder inloggen en vul uw email adres in. Als u bij ons een actief account heeft met dit e-mailadres ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail. Volg de instructies in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. 

Is uw (juiste) email adres niet bij de WVA bekend? Stuur dan een mailtje vanuit / met het juiste email adres naar IT-diensten@wvamsterdam.info. Op dit email adres kunt u uiteraard ook andere (technische) vragen stellen m.b.t. (Mijn) WVA.

Wilt u toch uw werkplicht doen en niet willen of kunnen inloggen op de WVA site?  Dan kunt u altijd een email sturen naar onze Havencommissaris.

Lukt het nog steeds niet of heeft u andere vragen m.b.t. website of inloggen? Onze eigen IT-man Bas van de Berg is zaterdag 12 maart van 12.00 tot 14.00 uur in het Stuurhuis aanwezig om desgewenst al uw vragen te beantwoorden.

 

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!" 

Was de informatie op deze pagina nuttig?