wvalogo Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
Watersport Vereniging Amsterdam Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Reünie (Oud) leden - 13 aug 2022

Geplaatst op 21-07-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

Werk aan de winkel

 

 

 

 


 

Reeds geruime tijd ligt het tegelpad naast de loods open i.v.m. verzakking. Onze havenmeester wacht met smart op een paar enthousiaste leden om dit werk af te maken.

kade

tegelsverzakt

Ook de havenvlet staat inmiddels al wat langer in de grondverf maar wacht nog steeds werkloos aan de kant op een definitieve lakbeurt. Om dit werk voor onze mooie vereniging af te maken, is er op zaterdag 30 juli een werkdag gepland.

 

havenvlet-upside-small

 

U kunt zich inschrijven via de website onder MIJN WVA of direct inschrijven voor 30 juli.

 

Als het die dag voor u niet schikt, kunt u zich ook voor een andere dag bij de havenmeester melden. Wij rekenen op uw inzet!

 

 

Reünie

Een aantal enthousiaste leden die al wat langer lid is, heeft voor zaterdag 13 augustus een reünie voor oud-leden georganiseerd! Het belooft vanaf 14.00 uur een gezellige middag te worden met hapjes en drankjes én muziek.

 

 

partie-13aug22

 

 

 

De middag is niet alleen toegankelijk voor oud-leden maar ook voor alle huidige leden. Dus ook u bent van harte welkom!

 

Schrijft u zich s.v.p. wel even in via de website onder MIJN WVA, of klik direct op de Reünie via deze link (geen kosten), en vul in met hoeveel personen u aanwezig bent. Dan weten we hoeveel mensen er verwacht worden. We hebben er zin in, heel gezellig en tot dan!

 

 

Jollenkraan

Er is goed nieuws te melden omtrent de jollenkraan. Op zich is de kraan nu zodanig gereviseerd dat deze gereed is voor de keuring. Als de keuring uitgevoerd is (én de kraan is weer goedgekeurd) dan is de jollenkraan deze week operationeel.

 

Dus tot die tijd moeten we nog even geduld hebben.
jollenkraan-2

 

 

Bruggetje bij het Damloperspad

Bericht van de Gemeente Amsterdam:

 

Afgelopen voorjaar hebben we u (red: het WVA-Bestuur) geïnformeerd dat we graag het bruggetje tussen de Jachthavenweg en het Damloperspad zouden willen terugbrengen. We hebben daarop uitsluitend positieve reacties gehad en dus besloten om de herstelwerkzaamheden van de brug in gang te zetten.

 

Onze collega’s van de uitvoering hebben laten weten dat de aannemer later deze week begint met het maken van de brug. Er is een kleine kans dat dit naar volgende week verschuift. Deze aannemer werkt vanaf de kant van het Damloperspad. Wij verwachten daarom dat het voetpad en het fietspad langs de Jachthavenweg niet gestremd hoeven te worden. Hooguit kortstondig.

 

Daarnaast hebben we een andere aannemer gevraagd de toegang tot de Jachthavenweg en brug te verbeteren (o.a. snoeien). Deze werkzaamheden moeten nog worden ingepland maar volgen dus nog wel.

 

damlopersbrugWVA redactie: Brug Google Maps

 

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was deze informatie nuttig?