wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Winnaar WVA zeilwisseltrofee

Geplaatst op 01-05-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits 

 

 

 

Winnaar WVA zeilwisseltrofee

Ieder jaar reikt de WVA de zeilwisseltrofee uit. Voor de leden die niet weten wat deze prijs inhoudt, volgt hier een korte uitleg.

Deze trofee wordt uitgereikt aan een jeugdlid die de beste zeilprestatie of vordering heeft gemaakt. Of de prijs wordt aan een volwassen lid uitgereikt die zich in de breedste zin van het woord heeft ingezet voor de zeilerrij binnen de WVA.

Deze wisselprijs mag de winnaar een jaar in zijn of haar bezit houden. In het verleden heeft onder andere Jan van Mierlo (2014) deze prijs ontvangen. En de laatste keer ontving Chloë Holdway deze felbegeerde prijs! 

 

zeilwisseltroffee1

 

Maar wie krijgt hem dit jaar in zijn bezit voor diens prestaties?

Het lid die hem dit jaar ontvangt, heeft in het verleden heel veel voor de jeugd gedaan. Dit begon op het moment dat zijn dochter bij ons op zeilles kwam. Hij stond voor iedereen klaar. Voor hem bestond voor ieder probleem een oplossing. Problemen zijn om opgelost te worden. Hij stond open voor commentaar en droeg een zeer warm hart uit naar de watersport en met name vooral voor de jeugd!

Helaas hebben we afgelopen jaar afscheid moeten nemen van hem. Tot het laatste moment probeerde hij betrokken te blijven. Als dank en eerbetoon reiken wij de prijs uit aan Mario de Rooij. Uit name van Mario de Rooij heeft Judith en Jennifer de Rooij deze prijs in ontvangst mogen krijgen.

zeilwisseltroffee3 2 zeilwisseltroffee2

mario-judith

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

 

 

 

Namens de WVA jeugd, 

Maarten Kampschreur

www.wvamsterdam.info

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?