wvalogo Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
Watersport Vereniging Amsterdam Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Winterhellen 2021

Geplaatst op 18-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: IT-diensten

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 


Winterhellen 2021

Het eerste hellingweekend zit erop. Het was zacht en redelijk mooi weer om de werkzaamheden uit te voeren. Donderdag was er al een start gemaakt door een paar boten in de loods te leggen. Zaterdag begon dan het echte werk. Het is nog zeker niet klaar; er moeten nog heel wat boten op de kant gezet worden. Maar het begin is er en het vlot gestaag.

hellen-offline2

De aanwezige groep leden heeft met veel enthousiasme en inzet gewerkt. Er is een grote club van leden die zich met deze hellingactie voor de WVA inzet, dus het is niet doenlijk om hier alle namen te noemen. Maar één naam wil ik u toch niet onthouden en dat is die van Wim Ebbeling. In feite is hij gepensioneerd en heeft zijn retraite in een luxe Duits kuuroord. Toch heeft hij de weg naar de haven gevonden om zijn steentje bij te dragen. Klasse!

hellen-parbleu

Oké, nog één naam dan: good old Cees Jansen. Cees heeft zijn wereldreis zo ingepland, dat hij in de dagen van het hellingen aanwezig kan zijn. Ervoor én erna geniet hij in verre oorden van het goede leven. Dat doe je goed Cees! 

Verder heeft ons vaste hellingploeglid John van Meurs zich moeten afmelden doordat hij met één been in het gips zit. John, we wensen je alle beterschap en we zien je graag de volgende keer weer bij het hellen.


Wat zou een hellingdag zijn zonder een goede lunch? De liefde voor de WVA gaat immers door de maag. Dit was bij onze Cindy en Peter in goede handen, daarbij geassisteerd door Gerda en Jip. De sateetjes waren heel erg lekker. Alle leden die niet bij het hellen betrokken zijn, hebben hier vast spijt van want zo’n goeie lunch krijg je nergens.lunch

Deze week wordt de lunch door Petra Clement verzorgd en zal minstens even goed zijn!

hapjes

Voorts valt het op dat er alleen heren zijn die zich voor het hellingteam hebben opgegeven. Ook dames zijn zeker welkom. Bijna was Saskia Deen overgehaald om een dag te komen helpen - zij is voor geen kleintje vervaard - maar al met al is het toch niet zover gekomen. Misschien volgend jaar? 

Maar zoals op onderstaande foto te zien is, vermaakten ook de dames zich op een ander gebied op zondagmiddag opperbest. De taken moeten verdeeld zijn nietwaar?


borrel1

Wij wensen de gehele ploeg komende dagen veel succes en bedanken een ieder die zich bij de activiteiten rond het hellingen hebben ingezet. Er wordt top gewerkt!

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

Met vriendelijke groet,
Peter van der Mast

havencommissaris@wvamsterdam.info
www.wvamsterdam.info

  

Was deze informatie nuttig?