wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Werkzaterdag 19 maart

Geplaatst op 28-03-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

Terugblik maand maart 2022

Deze maand lijkt een stilte voor het komende seizoen, maar er is toch weer heel wat rond de WVA gebeurd. Allereerst is het nieuwe toegangsysteem natuurlijk geïnstalleerd. Hierdoor lag ook het nodige straatwerk open, hetgeen door ons enthousiaste Team Zware Jongens op zaterdag 19 maart weer is dicht gelegd. En netjes ook

werk-hek

 

Vervolgens stonden er afgelopen zaterdag ruim 10 man en één vrouw uit het Schoonmaak Team paraat die het clubhuis, keuken en het sanitair stevig onder handen hebben genomen. Ze werden hierbij ondersteund door een professioneel bedrijf dat door één van onze leden was ingezet.

vliegdienst

 

Petra Clement verzorgde de lunch en zo werd het mét mooi weer een hele leuk dag die de deelnemers voor geen goud hadden willen missen. Na de laatste veeg blonk alles weer als nooit tevoren. Klasse gedaan!

 

Fantastisch werk

Het houtwerk van de starttoren ziet er ook weer top uit. Dan is ook het plafond in de hal opnieuw gesausd door Sebastiaan Rorije waarna het Elektra Team er twee nieuwe zuinige led-panelen in heeft gelegd. Het ziet er weer strak uit. 

En oh ja, Martijn Pool heeft onze vlaggenmast opnieuw van een blinkende laklaag voorzien zodat de vlag binnenkort weer fier in top gehesen kan worden. Top dus!

Het was ook leuk dat er twee van onze nieuwe leden aanwezig waren die duidelijk de handen uit de mouwen gestoken hebben. 

Wie volgt er een volgende keer?

Hellingen

Met dit mooie weer kun je signaleren dat er veel leden met de eigen boot bezig zijn. Dat moet ook, want het hellingen start op zaterdag 2 april

teams7-crane

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?