wvalogo Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA

Werkpret of werkplicht

Geplaatst op 15-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arie de Bruijn

Beste Watersporter,

Bij de ene vereniging heet het "Werkpret" en bij de andere vereniging is het gewoon "werkplicht".  Hoe dan ook; er moet iets gebeuren. Vandaar het volgende artikel van onze 2e algemeen commissaris.

Ook in 2019 moeten we weer heel veel werk verrichten om de W.V.Amsterdam tip top te houden en dat kunnen we uiteraard alleen maar met de hulp van al onze leden doen!

Zoals u weet is er op de afgelopen ALV van 17 december 2018 besloten dat er voortaan 2 verplichte werkdagen per jaar op de haven gewerkt moeten worden. Om ons sfeervolle clubhuis open te houden is er voor gekozen dat de leden 1 dag in het clubhuis komen helpen met de barbezetting en 1 dag naar eigen voorkeur havenwerk/hellingen of nog een bardienst.

U kunt zich tot 15 april 2019 opgeven/inschrijven voor de datums welke u het beste uitkomen. Daarna wordt u automatisch ingedeeld en kunnen wij er niets meer aan veranderen. De bardiensten zijn vanaf zaterdag 6 april t/m zondag 29 september op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 20:00 uur.

Opgeven doet u, zoals gebruikelijk, via de website www.wvamsterdam.com of www.wvamsterdam.info met de knoppen Havenwerk/hellingen of Barbezetting. Heeft u, buiten de vastgestelde werkdagen om, behoefte om extra dagen/uren aan de slag te gaan; dan kunt u ook altijd even contact opnemen met onze havenmeester: Wim Ebbeling, tel: 06-26567838 om hem te komen helpen. Hij kan altijd wel hulp gebruiken.

BELANGRIJK!! Vergeet u niet de presentielijst af te tekenen als u heeft gewerkt, of als u Wim heeft geholpen, dat even aan mij door te geven.

Met vriendelijke groet,

Arie de Bruijn, 2e algemeen commissaris

 

 

 


 

 

Watersport Vereniging Amsterdam 

Adres Haven  Havenmeester Website
Punterspad 15   retseemnevah.[antispam].@wvamsterdam.info netsneid-TI.[antispam].@wvamsterdam.info
1081 KB Amsterdam 06-2656 7838