wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Toegangshek en ASK

Geplaatst op 05-03-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

Hek Toegang haven

 

I.v.m. werkzaamheden bij het toegangshek tot de haven is het hek is nu niet operationeel t/m woensdag 9 maart. U kunt niet met de auto het terrein oprijden; het hek is dicht! Het loophek is open. In het weekeinde kunt u gratis parkeren op de grote parkeerplaats vóór de haven. 

 

carpark

 

Nieuw toegangssysteem  haventerrein

De voorbereidingen voor ons nieuwe toegangssysteem zijn in volle gang. In principe is het de planning dat dit vanaf maandag 14 maart operationeel zal zijn. Even duimen dat dit gaat lukken…...Vlak voor die tijd zal er mogelijk nog wel wat gerommel zijn dat het hek moeilijk open gaat; mogelijk geeft dit wat hinder, maar dat is helaas niet anders en is maar zeer tijdelijk.

Wij constateren dat er nogal wat leden de nieuwe dongel nog niet opgehaald hebben; waarschijnlijk zijn er veel leden op vakantie geweest naar witte en/of zonnige oorden. Het is wel verstandig om de dongel vóór 14 maart te komen halen, want anders kunt u het terrein niet meer op.

Wij stellen u alsnog in de gelegenheid om de dongel op zaterdag 12 maart tussen 10.00 en 14.00 uur te komen afhalen. 

 

 

Opening  vaarseizoen ASK

 

Op zondag 24 April starten wij officieel met het vaarseizoen. Volgens een lange traditie vindt deze opening plaats met drie verenigingen samen; de Schinkel, de Koenen en de WVA.  

Bij tourbeurt wordt de opening door één van de verenigingen georganiseerd; dit jaar is de eer aan de WVA. Om 14.00 uur wordt de vlag gehesen, daarna houdt onze voorzitter een (korte) toespraak tot de geachte aanwezigen.  

Vervolgens gaan de aanwezige leden met hun eigen jacht in colonne het Nieuwe Meer over varen - het zgn. Admiraalvaren - waarbij er bij de WVA een vlootschouw wordt afgenomen. Daarna is er gelegenheid om in ons eigen clubhuis een toast op het nieuwe vaarseizoen uit te brengen onder genot van een bittergarnituur.

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?