wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Woord van de Voorzitter

Geplaatst op 06-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: IT-diensten
wvavlaggroot


Van de Voorzitter WVA

 

 

 

 

rainierrietschoten-kln

Beste Leden,

Eigenlijk is 2020 een jaar waar ik niet teveel woorden meer aan vuil wil maken. Het was een uitdagend jaar voor de meesten van ons, en voor de WVA was dat geen uitzondering. Vele wissels in de organisatie, lockdowns en een aantal prominente leden die zijn overleden.

 

Gelukkig was het ook een jaar waarin we ondanks de uitdagingen een fijne zomer hebben gehad en waar we hebben kunnen genieten van het varen en de gezelligheid in ons clubhuis. 

Maar we zitten nu in 2021 en daar ben ik heel erg blij mee!  Als het goed is gaan komende week de vaccinaties van start en is dat hopelijk het startschot voor minder besmettingen, minder zieke mensen en een wereld die weer terug gaat naar normaal.

De afgelopen maanden merk ik een enorm positieve sfeer binnen de WVA. Wij zijn nu een tijdje als nieuw bestuur bezig en wij hebben erg veel leuke reacties van leden ontvangen. Een aantal leden heeft leuke ideeën voor nieuwe initiatieven geopperd en tijdens de werk-zaterdagen was er een fantastische sfeer terwijl er keihard is gewerkt! 

Met deze dynamiek ben ik er van overtuigd dat we een enorm leuk jaar tegemoet gaan!

Het eerste kwartaal zal voor de WVA nog rustig zijn; de boten liggen in de winterstalling en helaas zijn er nog geen evenementen, waaronder de nieuwjaarsborrel, mogelijk. Mijn hoop is er op gevestigd dat wij op 24 april samen kunnen komen voor de seizoensopening. Dat is natuurlijk nog spannend, maar laten we optimistisch zijn! 
Ik verwacht dat we later in het jaar nog een aantal leuke activiteiten kunnen organiseren.

Tot slot wil ik u, namens het gehele WVA bestuur, een fantastisch 2021 wensen met veel gezondheid, geluk, succes en natuurlijk heel veel vaarplezier! 

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

 

Met vriendelijke groet,

Rainier van Rietschoten
Voorzitter WVA

voorzitter@wvamsterdam.info
www.wvamsterdam.info

 

Watersport Vereniging Amsterdam

Punterspad 15

1081 KB AMSTERDAM

Tel: 06-26567838

Afzeggen of juist aanmelden voor deze mailings? Stuur dan een mail naar dit adres van het secretariaat secretaris@wvamsterdam.info. 

Was de informatie op deze pagina nuttig?