wvalogo Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
Watersport Vereniging Amsterdam Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Opening Vaarseizoen 2022!

Geplaatst op 13-04-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Opening Vaarseizoen!

 

 

Opening vaarseizoen

Als het weer nu ook een beetje mee zit, belooft het een mooie dag te worden op zaterdag 23 april. Die dag starten wij officieel met het nieuwe vaarseizoen. Het is een traditionele dag voor de WVA die door corona al een paar jaar niet door kon gaan. 

Nu is het wel weer mogelijk en wij hopen dan ook op een grote opkomst van onze leden.

Het programma is als volgt : 

  • 12.00 uur vlag hijsen 
  • 12.30 uur lunch
  • 14.00 uur Admiraalvaren 
  • 15.00/15.30 Opening Seizoen Borrel

 

Het Admiraalvaren gebeurt met uw eigen boot en u mag uw hele familie en/of vriendenclub hiervoor uitnodigen om mee te varen.

admiraalzeilen

 

Admiraalzeilen bij de WVA zoals dat heel vroeger ging. Kijk hier voor meer foto's uit de geschiedenis WVA (meer dan 100 jaar!)

 

Wist u waar het Admiraalvaren of Admiraalzeilen vandaan komt? En waar het feestmaal genuttigd werd als het Admiraalzeilen op de Amstel plaatsvond? Klik dan hier voor korte achtergrond. 

 

 

Inschrijven voor lunch Opening Vaarseizoen

Wilt u die dag ook aanwezig zijn? Schrijft u dan in via de website onder Mijn WVA via de activiteiten-kalender voor 23 april. Voor de lunch is het wel handig als u even vermeldt met hoeveel personen u mee wilt lunchen. De lunch wordt voor u verzorgd door ons cateringteam onder leiding van Cindy en Peter.Als tegemoetkoming in de kosten rekenen wij hiervoor € 5,-- per persoon;  bij de lunch af te rekenen via de PIN.

 

 

WVA Geuzenvlag

wvalogo4

 

Wij gaan ook onze kandidaat-leden die nu één jaar aan onze mooie vereniging verbonden zijn, vragen om aanwezig te zijn om aan hen een WVA Geuzenvlag uit te reiken.Het gehele Bestuur is die dag aanwezig;  komt u ook?

 

 

 

 

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was deze informatie nuttig?