wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Nieuwsflits 12 augustus 2021

Geplaatst op 15-08-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: IT-diensten

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 


 

Veilig rijden op en rond het WVA-terrein

Recent heeft zich een incident op de oprijlaan naar het toegangshek voorgedaan waarbij een auto en een voetganger betrokken waren. Het is voor uw Bestuur wel reden om de leden op te roepen alert te zijn als er voetgangers op het pad lopen. Het is daar smal, mede gezien de begroeiing aan weerszijden.


Teams

Binnenkort gaat uw Bestuur evalueren over de invulling van de Teams. Op zich is het een goed idee om mensen die een gelijke interesse of kwaliteiten hebben in een Team aan elkaar te koppelen. Maar in praktijk blijkt dat er taken open blijven of niet vervuld worden.
Wellicht gaan wij in het belang van de WVA over naar een situatie waarbij er meer sturing vanuit het Bestuur zal zijn. Iedereen kan voor zichzelf nagaan of er al minimaal 16 uur werkplicht/pret voor dit jaar is vervuld.
Wij komen hier dus op terug.


Korte nieuwsflitsen vanuit de WVA

→ Oproep: Wie kan helpen met borden maken voor de WVA?
De WVA telt momenteel een kleine 300 leden. Wij willen de leden van de WVA vragen of er zakelijk contacten zijn die in het belang van de WVA kunnen zijn.
Zo willen wij een aantal (aanwijs) bordjes laten maken; wie heeft er de mogelijkheid of een zakelijk contact om dit op een gunstige manier te realiseren?
Reacties graag naar havencommissaris@wvamsterdam.info. Namens de WVA alvast veel dank!

→ Hellingen
Het voornemen is om in het weekeinde van 16 oktober 2021 met de winterberging van de boten te starten. Later meer hierover. Nu eerst nog genieten van het mooie weer voor we over de winter beginnen…..

→ Trailers
Naast de loods staan meerdere trailers waarbij het niet duidelijk is wie de eigenaar is. Wij willen de leden die dit aangaat verzoeken om hun naam en/of lidnummer op de trailer te zetten. Ingeval van calamiteiten kan er kan dan contact gezocht worden.


Agenda

e-foiling2

Op 20 augustus vindt op de nieuwe meer het NK E-foilen plaats in samenwerking met RedBull. E-Foilen is een spectaculaire nieuwe sport waarbij een elektrisch aangedreven surfplank door middel van een draagvleugel boven het water 'zweeft'.
Men is welkom om de boot te ankeren en het spektakel te bekijken vanaf het water. Ook is ons terras geopend van waar men het spektakel kan bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

  

 

salut29De mannen van SalutBoats zullen met hun nieuwe Salut '29 in de haven verblijven. Deze boot heeft de publieksprijs op de HiswaTeWater gewonnen en zal in onze haven te bezichtigen zijn. Zie voor meer informatie https://www.salutboats.nl

In het kader van de snelheidsoverlast op de Nieuwe Meer en de belangenrol van de WVA hierin, zullen we de Salutboat vragen tenminste de maximumsnelheid op de Nieuwe Meer te respecteren.

 

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?