wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Verenigingswerk, Assistentie Havenmeester, Opheffen ledenstop

Geplaatst op 21-01-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

Verenigingswerk

Binnen het bestuur bekijken we momenteel of er een iets andere opzet kan komen voor de werkplicht/pret. In ieder geval gaan wij dit vanaf nu “Verenigingwerk” noemen.

Dit dekt meer de lading want alle inspanningen die door de leden verricht worden, worden gedaan in het belang van onze vereniging WVA. Het belooft weer een mooi jaar te worden met tal van interessante activiteiten.

Noteert u in ieder geval de volgende data alvast in de agenda:

  • 12 februari wilgen snoeien & plafonds
  • 26 maart grote schoonmaak
  • 5 april start zomerberging boten 

We gaan dus op 12 februari ook de plafondplaten in de hal van het clubhuis er uithalen en schoonmaken. Daarna worden ze opnieuw gesausd en worden er led-panelen in gelegd. Twee enthousiaste leden hebben zich hier al voor gemeld. En de led-panelen gaat Sebastiaan Rorije voor ons doen.

Op 12 februari verzorgt uw Bestuur voor alle noeste werkers bij de lunch erwtensoep om de inwendige mens te versterken want op een lege maag vaart niemand wel en zeker de leden van de WVA niet!

Meedoen aan één van bovenstaande activiteiten? Meldt u aan bij havencommissaris@wvamsterdam.info

 


Assistentie Havenmeester

Voor het komende seizoen hebben wij een nieuwe functie in gedachten. Wij willen een pool van leden realiseren die bij tourbeurt de havenmeester bij zijn vrije dag(en) kan vervangen en kan optreden als gastheer/vrouw richting leden en met name passanten.


Dit zou ook mooi opgepakt kunnen worden door pensionado’s onder onze leden. Hoe we hier precies inhoud aan geven, moeten we nog een beetje fine tunen; maar als u hier iets voor voelt, meldt u aan bij havencommmisaris@wvamsterdam.info. Uiteraard geldt deze functie ook in het kader van Verenigingwerk.

 

havenmeester

 

Opheffing ledenstop

Langzamerhand ontstaat er wat weer wat plek in de haven en daarom kan de vorige jaar ingevoerde ledenstop opgeheven worden. De inschrijfpagina op onze site gaat daarmee weer open.

 

 

Parkeren op de haven in het zomerseizoen

Zoals al eerder aangekondigd, wordt de haven binnenkort voorzien van een in-en uitrij camera systeem. Alle leden die nu een parkeerpas hebben, krijgen ook in de nieuwe situatie de mogelijkheid om met één auto tegelijk op het haventerrein te parkeren.


In de loop van februari krijgt u van onze enthousiaste parkeerbeheerder Wim Tenge de factuur toegestuurd.
Na betaling krijgt u een gratis dongel om ná het zomerhellingen op het haventerrein te parkeren. Momenteel onderzoeken wij hoe u het beste het kenteken van uw auto kunt updaten en aanpassen. Berichtgeving hieromtrent volgt nog.

carpark

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"  

Was de informatie op deze pagina nuttig?