wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Nieuwjaarsgroet WVA

Geplaatst op 07-01-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

Langs deze weg wensen wij u namens het Bestuur een voorspoedig en gezond 2022 en ook dit jaar een Behouden Vaart!

2022

 

Helaas houdt het coronaspook ons allen nog steeds in de greep en kan de traditionele nieuwjaarsreceptie ook dit jaar geen doorgang vinden. Samen met u hopen wij op betere tijden. 

Voor dit jaar heeft het bestuur plannen die wij reeds in de agenda voor de uitgestelde ALV met u gedeeld hebben. Deze plannen zijn deels in werking gezet. Ook al is uw Bestuur nog steeds demissionair:  ‘The show must go on’. Eén van de zaken die de aandacht heeft, is verbetering van het WIFI- signaal op de haven. Hier wordt momenteel door ons ICT Team aan gewerkt.

 

Divers nieuws
Overigens kijken wij nog steeds reikhalzend uit naar aanmeldingen om het bestuur te komen versterken. Meldt u aan via bestuur@wvamsterdam.info voor een informatief gesprek en help de WVA vooruit!

 

Even terzijde: hebt u ook genoten van de vaartocht van Andre van Duin met Janny in de Friese Wateren? Waar de eigen boot veelal uit het water is en op de kant ligt, geeft dit in de winterperiode toch weer wat binding met onze eigen hobby; leuk om te zien!

 

 

manager

Open spreekuur Bestuur
Mits de dan geldende corona-regels het toelaten, houdt uw Bestuur op zaterdag 22 januari in het clubhuis een spreekuur tussen 10:00 en 12:00 uur. Mocht u iets willen bespreken, dan is dit uw kans. Om niet iedereen tegelijk aan tafel te hebben, verzoeken wij u om een mailtje te sturen naar havencommissaris@wvamsterdam.info met vermelding van het onderwerp. Dan kunnen wij dat inplannen. Wij zijn benieuwd of hier animo voor is.
meeting2

Doorvaarvignet Amsterdam
Al eerder berichtten wij over het vaarvignet dat ingevoerd zou gaan worden. Inmiddels is dit dan gebeurd. Het vignet is zelfs benodigd op de Kostverlorenvaart en de Nieuwe Herengracht (naar het IJ).

vignet2022-small

Hierbij sturen wij u een link met meer informatie; o.a. de manier waarop het vignet aangevraagd kan worden. Een doorvaartvignet kost EUR 40 en is drie jaar geldig. Klik de link voor uitgebreide informatie: https://amsterdam.nl/varen

 En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!" 

Was de informatie op deze pagina nuttig?