wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Hellingen April 2022 en ASK

Geplaatst op 06-04-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

 Deze week bij de WVA

Vorige week was het nog richting ‘badpakkenweer’ en deze week ‘handschoenen- en mutsenweer’. Hoe is het mogelijk! Net nu de boten te water gaan, werd er in het land nog op natuurijs geschaatst en werden wij getroffen door een sneeuwstorm.

Maar deze ijzige omstandigheden kon ons dappere hellingteam er niet van weerhouden om er gewoon te staan en de boten te water te laten. Klasse mannen! (helaas géén vrouwen…….). Best koud om zo in het vletje rond te varen en boten weg te brengen.

hellen2april22

hellen5april22vlet

Paul van Leeuwen heeft de hele week voor de catering gezorgd; van een lekker groentesoepje met balletjes, broodjes warm vlees tot en met zelf gemaakte kippensoep (hij is zeker geen vegetariër). Paul heeft de hele week in de keuken gestaan; de mannen waren blij met je Paul! 

Ondertussen is onze eigen Cindy thuis aan het bijkomen van een medisch avontuur; alle sterkte gewenst Cindy!

hellen1april22hellen3april22

Als u dit leest is het hellen voor zo’n 75 procent geklaard en ligt het merendeel van de boten in het water. Wij zijn bijna klaar voor het vaarseizoen; nu het mooie weer nog …

Omver gewaaide bomen

omwaaiboom

Bij de laatste ‘februari-storm’ zijn er meerdere bomen in de tuin van de ark omver geblazen. Het leek een moeilijke klus om deze te verwijderen omdat ze half in het water lagen; maar Vincent Grundt heeft deze van het weekeinde met een kraan keurig verwijderd; ook Top gedaan!

ASK zeilwedstrijden op zondag 24 april

ask-wva

De ASK-zeilwedstrijden worden dit jaar vanuit de WVA georganiseerd. De wedstrijden zijn onderlinge verenigingswedstrijden waar alle ASK (WVA, Schinkel en de Koenen) verenigingsleden aan mee mogen doen. Wanneer u nu denkt “ik wil heel graag meedoen, maar ik heb geen boot”, dan heeft de WVA voor WVA-leden twee centaurs te leen.

Geeft u het wel even op tijd door bij het bestuur/jeugd, omdat diegene die zich het eerst aanmeldt de eerste keus heeft. Bent u te laat, dan is het jammer, of u moet bij een ander team in mogen stappen.

De ASK zijn hele leuke en gezellige wedstrijdjes. Als u nu niet wilt of kunt zeilen, dan bent u uiteraard ook welkom om op deze dag te komen helpen. Dit kan op de kant of op het water zijn.

Via de activiteiten-kalender op Mijn WVA treft u nadere informatie over de dag zelf aan, alsmede een inschrijfformulier.

Graag tot 24 april!

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"  

Was de informatie op deze pagina nuttig?