wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Acrobatische toeren op WVA!

Geplaatst op 06-09-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

Onderhoud op hoog niveau bij de WVA!

Wellicht was het u ook al een keer opgevallen: twee verroeste lichtmasten die aan de buitenkant van het terrein staan. Eén lamp deed het al een tijdje niet meer. Nadat er enige moed was verzameld, heeft Martijn Pool het voor elkaar gekregen om de twee lichtmasten te schilderen. Kijkt u maar eens op onderstaande foto wat voor acrobatische toeren hierbij zijn uitgehaald!

lantaarnpaal

Uiteraard was de veiligheid gewaarborgd. Maar de twee lichtmasten zien er nu weer keurig uit en zullen op korte termijn voorzien worden van twee nieuwe ‘led-ver-stralers’ zodat ook in de komende donkere winterperiode alles zichtbaar blijft. Onze Jaap Hopman gaat de nieuwe verlichting aanbrengen, waarbij ook hij zich op grote hoogte zal wagen. 

Geen last van hoogtevrees. Ook jullie bedankt voor de inzet mannen!

 

Groenonderhoud

Deze week hebben vader en zoon Hans en Oliver Giesbers groot groen onderhoud gepleegd. De werkplaats werd bijna geheel overwoekerd door het groen wat daarnaast bij de sloot groeit. Het deed denken aan het boek “ The Day of the Triffids” waarbij de wereld min of  meer door planten wordt overgenomen. Zo’n gevoel kreeg je hier ook bij. 

Welnu, na een middag zweten met behoorlijk warm weer, mocht het resultaat er zijn en was alle onkruid en plantengroei die we niet wilden overwonnen

We kunnen weer adem halen en de deuren kunnen weer open.  Bedankt mannen!

Van wie is deze boot?

In de Smeekeshoek op P7 (klik hier voor onze plattegrond) ligt de boot op de onderstaande foto. Een smal, spits bootje met een dekzeil.

Vooralsnog is het ons niet bekend van wie deze boot is. Is het mogelijk dat de eigenaar zich meldt bij de havencommissaris@wvamsterdam.info?

lostboat

 

 

Werkgroep ”Elektrisch Varen“
Vanuit het Bestuur willen bij een werkgroep ”Elektrisch Varen“ opstarten.

 

elctricplug


Wij hebben in ieder geval Jan Willem Portengen bereid gevonden om hier aan deel te nemen. Hebt u ook kennis en affiniteit met dit onderwerp en lijkt het u interessant om hier over mee te denken? Dan nodigen wij u van harte uit om aan deze werkgroep deel te nemen! Stuurt u s.v.p. een mail aan havencommissaris@wvamsterdam.info

 

Het Bestuur kookt voor leden!
Namens het Bestuur van de WVA willen wij een oude traditie in ere herstellen: “het Bestuur kookt voor de leden!”. In principe gaat dit op zaterdag 1 oktober plaatsvinden.

cooking
Nadere details volgen nog maar dan kunt u deze datum vast in uw agenda noteren. Wij kijken er naar uit!

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?