wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

WVA en Oekraïne

Geplaatst op 07-03-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

De WVA en Oekraïne

Van onze bevriende buur vereniging WV De Schinkel, ontvingen wij het onderstaande bericht waarbij wij ons als Watersport Vereniging  Amsterdam van harte bij aansluiten. U doet toch ook mee ??

 

okrainevlag

 

Bericht van de Schinkel 

Het bestuur en clubhuis commissie hebben van één van onze leden, met familie en vrienden in de Oekraïne, een noodkreet voor hulp gekregen en een verzoek aan onze vereniging.

Het verzoek richt zich m.n. op het verkrijgen noodzakelijke levensbehoeften.

 

Er is behoefte aan:

O.a. EHBO dozen die waarschijnlijk iedere booteigenaar in zijn of haar bezit heeft. Het zou mooi zijn als jullie bereid zijn om deze te schenken. Kant en klaar, niet bederfelijk eten (blik, instant), slaapzakken, babyvoedsel, geneesmiddelen en kleding (winterkleding/-schoenen).

Hoe komen de goederen op hun plaats?

Tussen 5 en 23 maart wordt geregeld transport verzorgd naar de Oekraïne en Polen met levensbehoeften voor de vluchtelingen en slachtoffers.

 

Algemeen 

We hopen op jullie bereidheid tot het inleveren van gevraagde spullen en er in groten getalen wordt gereageerd op deze noodkreet. Iedere donatie, hoe klein of groot ook, is zéér welkom. Het is fijn als we met z’n allen heel concreet en direct hulp kunnen bieden. We hopen op jullie inzet en danken jullie alvast heel hartelijk.

Wij willen als vereniging graag gehoor geven aan deze noodkreet. We proberen hier ook onze collega jachthavens aan de Nieuwe Meer bij te betrekken. Ons lid dat de goederen vraagt heeft goede contacten maar wenst anoniem te blijven. Wij weten dus wie het is en respecteren zijn wens.

 

Spullen inleveren

Op zaterdag 12 maart én zaterdag 19 maart is iemand van het bestuur bij de WVA aanwezig om tussen 10.00 en 14.00 uur uw spullen in ontvangt te nemen.

 

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?