wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Clubhuisnieuws

Geplaatst op 11-05-2023  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van het Clubhuis

 

 

 "Samen helpen wij de WVA vooruit"

Dat lukt niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen!

Het verenigingswerk is daar een belangrijk onderdeel van maar ook het elkaar leren kennen en ontmoeten en het samen “beleven” van de vereniging is een belangrijke factor om een vereniging levend en bloeiend te laten zijn en vooral ook te laten blijven. 

Het WVA Clubhuis is daar de beste ontmoetingsplek voor en daar wordt door een deel van de leden ook zeker gebruik van gemaakt.

"En geloof mij, dat is hartstikke gezellig!" 

Maar… er zijn ook heel veel leden die we daar helaas nooit zien. En er zijn toch veel redenen om je mede-leden van de WVA te ontmoeten.

Bijvoorbeeld:  Het is echt nuttig om te weten van wie het sloepje of het schip naast je aan de steiger is of om de havenmeester eens de hand te schudden, tenslotte waakt die over jouw bezit. Je zult er regelmatig loslopende bestuursleden aantreffen.

knoop

Onze haven is heel veel leden rijk die kennis hebben (en dit ook best willen delen) van onderhoud, motoren, knopen leggen, zeilen, leuke plekken om naar toe te varen en andere nuttige, leuke tips & tricks. Een goed (of sterk) verhaal mag ook!  Een aantal van deze leden zet zich al jaar en dag op allerlei gebieden in voor onze haven en dus ook voor jouw vaarplezier!

Superrelaxed en informatief om die te ontmoeten en een drankje en/of hapje mee te doen.

Om deze ontmoetingen te stimuleren gaan we van start met de WVA Vrijdag Avonden. Iedere laatste vrijdag van de maand (zomer EN winter) staat het clubhuis in het teken van ons motto: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

vrijdagavond

Vrijdag 26 mei is de eerste editie van deze clubavond. Via de Nieuwsflits zullen we jullie informeren wie je zoal kunt treffen die avond. En vergeet niet, je kunt (ook tijdens de overige openingstijden) gerust familie of vrienden meenemen om een biljartje te leggen, een pijltje te gooien, spelletje te spelen of gewoon een drankje/hapje te doen. We hanteren verenigingsprijzen dus een buil kun je je daar niet aan vallen. Op het terras is het goed toeven. Kinderen kunnen lekker spelen in het gras.

Stel je eens voor welke leuke ideeën voor onze haven er zouden kunnen ontstaan en uitgevoerd worden als we de krachten bundelen!

party-clubhuis-housewarming

Vrijdagavond clubavond, tukken op de boot en zaterdagochtend vertrekken voor het Pinksterweekend? DOEN!

 

"Rondje van het Bestuur"

 

Last but not least, op de clubavond zal er altijd een daghap zijn, dan kun je na de vrij-mi-bo gewoon blijven! De clubhuis commissie trakteert op een borrelhapje! 

En ...ergens tussen 17.30 en 18.30 klinkt de scheepsbel voor een “rondje van het bestuur”.
bell

Eigenlijk gaan we ervan uit dat deze clubavonden druk bezocht gaan worden. Kunnen we op jullie rekenen?

Daarnaast zullen we kleinere en grotere evenementjes blijven organiseren en kun je ervan op aan dat als er een interessante sportwedstrijd is tijdens de reguliere openingstijden, dit in het clubhuis te bekijken is. 

Hou de agenda op de website dus in de gaten! Meld je even bij Mieke als je aanwezig bent en iets leuks te delen hebt, liefst vooraf, dan kunnen we dat al in de nieuwsflits even aankondigen.

Tot heel gauw!

 

Meer nieuws van het Clubhuis

Op 21 mei organiseert de Clubhuiscommissie een Spaanse middag met heerlijke Tapas en Sangria. Kom ook langs en laat u verrassen (bar open om 14:00). 

zo21mei23-espana 2

Tevens is onze WVA website voorzien van een kadertje met info of de bar wel of niet open is. Dus kijk geregeld op onze site of de bar open is (vrijdag of zondag). In sommige gevallen wordt hier ook nieuws mbt de 'specials ?' geplaatst.

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!" 

Was de informatie op deze pagina nuttig?