wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Clubhuisnieuws

Geplaatst op 02-03-2023  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Clubhuiscommissie

 

 

Deze keer is de nieuwsflits misschien een beetje lang om "flits" te heten maar er staat zo veel gezellig nieuws gepland, dat ik hoop dat je 'm toch even helemaal leest.

In het seizoen 2023 gaat ons Clubhuis weer open met nieuw elan! Onder bezielende (bege)leiding van Mieke Jaring (nog steeds Secretariaat WVA maar nu met name verantwoordelijk voor ons Clubhuis) gaat er een aantal dingen veranderen. Om te beginnen presenteren wij graag het nieuwe logo voor ons Clubhuis:

clubhuislogo-trans-gif

 

Verdere vernieuwingen:

 • We gaan de inrichting een beetje aanpassen. 
 • We hebben de menukaart een opfrisser gegeven. 
 • De keuken heeft nieuwe spulletjes (o.a. vaatwasser.)
 • We zetten gezelschapsspellen neer. 
 • En veel meer … lees hieronder

Er komen ook nog wat gezellige zitjes en last but not least … de geschiedenis van de WVA wordt zichtbaar in een mini-museum (hier wordt aan gewerkt door ons erelid Wim Tenge).

 

Vernieuwde Menukaart en openingstijden

Hier een eerste versie van onze nieuwe menukaart van 2023 (!)

Vrijdagavond is WVA-clubavond! Met in de loop van de avond muziek, een tandje volume erbij en er mag gedanst worden! En op vrijdag even een daghap (bij voorkeur door leden bereid) in het Clubhuis. Deze vrijdagavond vanaf 17:00 kan zo in je agenda! En dat alles voor zeer vriendelijke verenigingsprijzen. Daar kun je nog eens een avondje voor "uit".

menuwva-klein

 

Zondag is er altijd gezelligheid voor en door onze leden en passanten en kun je altijd onze bar inlopen (voor of na het varen). 

Kom naar het WVA CLUBHUIS voor de sport en gezelligheid: samen interessante sportwedstrijden kijken, activiteiten voor kinderen, BBQ, pubquiz en nog veel meer  ... !

Afhankelijk van het succes besluiten we gaandeweg hoe we de tweede helft van het Vaarseizoen gaan indelen. Misschien is het wel zo leuk dat we een extra dagje kunnen "draaien".

 

Barcommissie

Om de barbezetting goed in te regelen, is er een groep WVA’ers ingedeeld in het Bar-Team (als je hierin zit dan heb je al bericht gehad). Hiervoor wordt op zaterdag 18 maart van 11:00- 13:00 een intro-ochtend georganiseerd om de bar-werkzaamheden te bespreken. Met dit "diploma" kunnen de Bar-teamleden de overige WVA-leden in de watten leggen 😊

teams2-bartender

Evenementencommissie

Daarnaast richten we momenteel een Evenementencommissie op om speciale feestjes of leuke activiteiten te organiseren tijdens de momenten waarop ons Clubhuis open is.

Denk dan aan activiteiten voor opening vaarseizoen, pubquiz, bingo met klassiek en vervlogen bingomachien (!), kinderactiviteiten, Amsterdamse dag, dartkampioenschap, sjoelcompetitie, speurtocht op (en om) het haventerrein, zomercarnaval etc.. 

Voor deze commissie kunnen we zeker nog hulp gebruiken, dus als je mee wilt doen stuur dan een mail naar clubhuis@wvamsterdam.info. Leuke ideeën? Kom maar door!

teams3-party

Lentefeestje

Om alvast een beetje op te warmen voor het nieuwe seizoen hoop ik jullie allemaal te mogen verwelkomen op het Lentefeestje op zondag 26 maart. Vanaf 15.00 uur zullen er diverse activiteiten zijn. Kortom, na een (veel) te lange winterslaap is dit een leuke gelegenheid elkaar weer te zien en de voorbereiding van (de opening) van het nieuwe Vaarseizoen te bespreken.

lentefeestje26maart23

 • DJ AllArt Amsterdam zal ons van een fijn muziekje voorzien!
 • Je kunt alvast een team inschrijven voor de Pubquiz, die begint om 00. Teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

pubquiz

 !!De barbon van het winnende team verscheuren we!!

 

Clubhouse-Warming party

En wat dacht je van een "Clubhouse-Warming party" op vrijdag 14 april wanneer het grootste deel van de boten alweer in het water ligt?

party 2

 

Het Clubhuis zoekt (oproep) ….

Omdat wij (vol energie) ons Clubhuis willen gebruiken en pimpen, zijn we op zoek naar een aantal spullen. Mogelijk kun je ons helpen en heb je onderstaande nog ergens (op zolder) liggen? Of ken je iemand die de WVA hiermee kan helpen? Laat het via een reply op deze mail weten en je maakt de WVA – en in het bijzonder de Clubhuiscommissie – erg blij! Wij zijn op zoek naar…. 

 • Een lekkere zitbank of 2 om nog een gezellig zitje te maken 
 • Een salontafel voor in dit zitje 
 • Een vloerkleed 
 • Een open kast om spelletjes en boeken in te zetten 
 • Foto/schilderij lijsten om documenten veilig ten toon te stellen 
 • Gezelschapsspellen 
 • Kinderspeelgoed voor een speelhoek 
 • Wie wil er voor het terras een palletbank (en kussens) maken? 
 • Heeft er nog iemand een sjoelbak staan? 

Laat even weten via clubhuis@wvamsterdam.info, dan kunnen we eventueel graag helpen met het ophalen ervan.

 

Kortom ... 

Ons Clubhuis-leven wordt wederom vol opgepakt maar het valt en staat met de 280 leden die wij hebben! Dus het zou ons enorm helpen als je op de een-of-andere-manier aan de oproepen in deze mail kunt bijdragen. Ik lees graag je reply 😊.

Proost en op een geweldig ‘Vaarseizoen 2023’ met veel gezelligheid onder de WA-leden. Vergeet niet: Kijk regelmatig op onze site en check je mailbox voor updates m.b.t. ons clubuis!

cheers

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"

  

Was de informatie op deze pagina nuttig?