wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Bestuur kookt!

Geplaatst op 16-09-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

  

 

Het bestuur kookt voor leden!

Voor 1 oktober staat het initiatief "Bestuur Kookt voor Leden!" op het programma. Inmiddels kunt u zich hiervoor inschrijven op de website via Mijn WVA. Klik hier voor de link (u dient natuurlijk in te loggen).

Het is van belang dat wij een inschatting kunnen maken hoeveel mensen verwacht worden. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Maar …….. dat kunnen wij ons als Bestuur niet voorstellen. Het Bestuur kookt heel lekker hoor ?.

cooking

Er worden geen kosten voor het diner gerekend, drankjes zijn voor eigen rekening. Schrijf u in en geef aan met hoeveel personen u aanwezig bent! In het opmerkingenveld kunt u eventuele voorkeuren aangeven.

De bar is open vanaf 16.00 uur. Het diner zal aanvangen tussen 18.00 en 19.00 uur. Na inschrijving mailen wij eventueel nog details. De inschrijving sluit na zondag 25 september (24:00 hr).

 

Verlichting Parkeerterrein

Inmiddels zijn er twee nieuwe led-schijnwerpers geïnstalleerd. Die geven behoorlijk licht wat ook in het kader van de veiligheid weer van belang is. 

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de lampen op grote hoogte door Jaap Hopman geïnstalleerd. Jaap: bedankt!

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!" 

Was de informatie op deze pagina nuttig?