wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

Verenigingswerk zaterdag 12 februari 2022

Geplaatst op 13-02-2022  -  Categorie: Algemeen

wvavlaggroot

 

 

WVA - Nieuwsflits van de Havencommissaris

 

 

 

Verenigingswerk zaterdag 12 februari 2022

Het was afgelopen zaterdag prachtig weer. Een strak blauwe lucht en een fijn februari zonnetje. Een uitgelezen dag om de wilgen te snoeien!

img-1951

 

photo-2022-02-12-19-51-35-1

 

 

Rond half negen druppelden de eerste enthousiastelingen binnen voor de koffie; op de smartwatch van Kathleen was het toen net twee graden boven nul. Opgewarmd door een stevige bak koffie, werd er stipt om 09.00 uur met de werkzaamheden aangevangen.

Onder leiding van onze eigen hovenier Gert Jan werden de wilgen op het terrein keurig gekortwiekt. Ook zijn de plafondplaten in de hal van het clubhuis er uit gehaald en gereinigd.

 

Daarnaast zijn enkele zware jongens bezig geweest om het tegelpad achter de keuken verder af te straten.

Gelukkig had een ruim aantal actieve leden zich opgegeven zodat het werk mooi verdeeld kon worden; we waren met 16 man/vrouw! En ja, wat zou z’n dag zijn zonder een eenvoudige doch voedzame lunch? Peter en Cindy hebben deze dankbare taak op zich genomen en zo kon de hele ploeg om half één aan de dis met erwtensoep en broodjes. Onze dank voor de betoonde inzet van allen die aanwezig waren is groot!

Als u die zaterdag voor de televisie hebt gezeten om de Olympische Spelen te kijken, was dat wellicht ook wel leuk, maar eigenlijk hebt u heel wat bij de WVA gemist! Lekker buiten en in goed gezelschap samen werken voor de WVA.

img-4840

img-4841

 

 

Uitgifte dongels nieuw toegang systeem 

Zoals al eerder gemeld, hadden wij een kleine tegenslag die inmiddels dankzij de inzet van Kangdi Zhu en Yvana verholpen is.  Zij hebben alle dongels ingeregeld zodat die nu klaar zijn voor uitgifte. U kunt de dongel persoonlijk komen ophalen op: 

  • Zaterdag 19 februari tussen 10.00 en 12.00 uur 
  • Zondag 20 februari tussen 12.00 en 14.00 uur
  • Zaterdag 26 februari tussen 10.00 en 12.00 uur

U kunt hiervoor niet bij de havenmeester terecht!

 

 

 

Ronde Tafel Gesprekken

Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben en hebt u toch de behoefte om mee te praten, dan kunt u zich middels deze link nog opgeven.

De sluitingsdatum is dinsdag 15 februari a.s.

 

En onthoud: "Samen helpen wij de WVA vooruit!"  

Was de informatie op deze pagina nuttig?