wvvavlag-gif Watersport Vereniging Amsterdam Lid van Watersportverbond Erepenning voor de WVA
wvvavlag-gif Watersport
Vereniging
Amsterdam
Erepenning voor de WVA

ASK 2022 - Inschrijfformulier

 

zeilboot

-----

29 september 2022 - Laatste nieuws

We hebben met een aantal wedstrijdcomité leden besloten, dat de weersvoorspellingen voor aankomende zondag zo slecht zijn, dat het op dit moment onverantwoordelijk is om de wedstrijden te laten door gaan. De zeilwedstrijden gaan niet door en worden ook niet op een later tijdstip gevaren.

Het is inschrijfformulier is ook gesloten. Voor de deelnemers die al betaald hebben, zullen we het betaalde inschrijfgeld retourneren.

Namens het ASK sluitingswedstrijdcomité,

Maarten Kampschreur

----

 

Met veel plezier organiseert de WVA de ASK wedstrijden op 2 oktober 2022

ASK is een samenwerkingsverband tussen de Watersport Verenigingen AmsterdamSchinkel en de Koenen

ask-wva

Om beurten organiseren deze Verenigingen voor hun leden en introducés de opening en openingswedstrijden op de Nieuwe Meer.  In het jaar 2022 is weer de beurt aan WV Amsterdam. De inschrijving en prijsuitreiking vinden dus hier plaats. Alle zeilboten kunnen meedoen en er kan worden gerekend met het SW-cijfer (indien bekend).

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 10 en voor Optimisten EUR 5. Dit kan worden gestort op rekeningnummer: NL 02 INGB 0008 1302 33, ovv ASK sluitingswedstrijden 2022 en het zeilnummer.

U kunt zich ook op de dag zelf in het WVA Clubhuis inschrijven en betalen vanaf 8.30. De kosten zijn dan EUR 12,50 en voor de Optimisten EUR 7,50.

Verder: 

Het inschrijfformulier is verwijderd.


 

Was de informatie op deze pagina nuttig?